Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

19 januari 2024

De kop is er af voor 2024 !

Vorige week hebben we de aftrap gedaan met onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij de zeer gezellige locatie Restaurant D’ Olde Dreiput van gastheer Erik Schutte in Het Loo Oldebroek. Dat de locatie van Erik zich leent voor lunch, diner , borrelen, feest/partijen, uit eten met kinderen moge duidelijk zijn. Onze leden hebben genoten van al het lekkers wat werd geserveerd en voor het oog ook zeker geen straf om naar te kijken.
De complimenten aan zijn team en het bijhorende enthousiasme !

Henk van de Vosse opent deze bijeenkomst en heet onze leden welkom en loopt het jaar 2023 met terugblik door.

Het thema voor 2024 van BKO is lokaalondernemerschap ! en de overige aanwezige bestuursleden Harry Hollander, Rob Alberti, Haike Nillesen, Johan Stip en interim Christiaan Rietberg stellen zich voor.

Daarop aansluitend geeft Kirsten Hommersom een toelichting op het presentje wat aan het eind van de avond door alle leden meegenomen kan worden. Deze is samengesteld door een prachtige samenwerking met NICI Koffie & Automaten uit Hattemerbroek en een goed voorbeeld van het lokaalondernemerschap.

“Door lokaal in te kopen konden we heel snel schakelen in de drukste tijd van het jaar om dit te realiseren voor onze leden”

De avond werd begeleid door muziek van Nienke Veldhuizen op de saxofoon, ArtEZ conservatorium in Zwolle en lid van Muziekvereniging Vriendschap Oene  en Sijmen Mc Donald op de toetsen, ook van het conservatorium en houdt zich veel bezig met songwriten, opnemen en mixen.

Tanja Haseloop-Amsing, onze burgemeester in Oldebroek sloot met haar speech doeltreffend aan op ons hoofdthema 2024, maar gaf ook aan dat er bijzondere uitdagingen op haar programma dit jaar staan voor de ondernemers.

Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid, maak er een geweldig jaar van samen !

Graag tot ziens op onze volgende bijeenkomsten.