Netwerkbijeenkomst Veluwe Portaal

14/12/2017 14:45 tot 17:30 in Landstede, theaterzaal Westeinde

'Talentbenutting' - 14 december 2017


Graag nodigt Veluwe Portaal u uit voor onze laatste netwerkbijeenkomst in 2017, waarbij wij met u terugblikken op 2017 én u een inkijkje in 2018 geven.

Daarna nemen onze sprekers, Louis Celant en Willy Veenkamp van het lectoraat Sociale Innovatie van Hogeschool Windesheim, u mee in hun onderzoek “Talentbenutting = Maatwerk”. Zij presenteren deze middag enkele resultaten van het onderzoek. Welke kenmerken van medewerkers en welke kenmerken in de relatie tussen leidinggevende en medewerker zijn van invloed op het benutten van talent? Vervolgens gaan we met elkaar verkennen welke interventies in de praktijk kunnen worden toegepast om het talent binnen uw eigen organisatie beter te kunnen benutten. 


Programma:

14.45 uur Inloop
15.00 uur Start inhoudelijk programma
17.00 uur Netwerken* 
17.30 uur Einde

Locatie:
Landstede, theaterzaal
Westeinde 33 in Harderwijk
 

*Netwerken: Ontmoet uw collega HR deskundigen en deel ervaringen, verhalen en kennis onder het genot van een hapje en drankje. Ook zijn er werktafels opgesteld waar u op eigen initiatief aanschuift voor meer informatie over het thema van deze middag.

Aanmelden of meer informatie?
U kunt zich hier aanmelden. Voor meer informatie en/of vragen, kunt u contact met ons opnemen via algemeen@veluweportaal.nl of bel 06-54347726.

Graag tot 14 december. U komt toch ook naar onze laatste bijeenkomst van het jaar? Dan sluiten we gezellig met elkaar het jaar af onder het genot van een hapje en drankje.

Leden

Leden quotes

Ongeacht het werk, u staat als klant bij ons centraal.
Wim Prins
Prins Bouw B.V.