Informeel ontmoetingsmoment 3 november 2014

03/11/2014 20:00 tot 22:00 in Bed & Breakfast Natuurlijk Goed,

Deze avond staat in het teken van De Diamant van Midden-Nederland. Met dit handelsmerk laten we gezamenlijk en vanuit onze kracht zien dat de regio Noord-Veluwe veel te bieden heeft op het gebied van Wonen, Werken en Recreëren.

Wat is onze kracht als Oldebroek? Wat willen we als ondernemers van onze gemeente uitstralen? Welke kernwoorden zouden we kunnen gebruiken om onze bekendheid te vergroten, zowel binnen als buiten de regio? Annemieke Woltjes-Boer, bestuurslid van de Maatschappij, vertelt u hier graag meer over!

Onze tweede gast is Ronald Cleijsen. Onze gast is Ronald Cleijsen. Hij is voorzitter van de bedrijvenkring Nunspeet en voorzitter van de STuurgroep Economische Regionale Krachtenbundeling Noord-Veluwe (STERK NV).
 
Daarna is er gelegenheid om samen in gesprek te gaan onder het genot van een drankje en een hapje. Graag tot ziens op 3 november!

Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Bed & Breakfast Natuurlijk Goed,  Winterdijk 6-A Oosterwolde
 

Bent u er bij?
We willen graag weten of u er bij bent. Laat het ons weten en neem voor 29 oktober a.s. contact op met Linda Kerkdijk via lkerkdijk@oldebroek.nl en vermeld uw naam, bedrijf en aantal deelnemers.

Leden

Leden quotes

Professionele en creatieve partner
Martijn Westerink
BPM Media & Entertainment Facilities