Gezamenlijke activiteit bedrijvenkringen 25 juni 2014

25/06/2014 19:00 tot 23:00 in Coelenhage

In samenwerking met de Bedrijvenkringen in Hattem en Heerde en Kennispoort Regio Zwolle organiseert Bedrijvenkring Oldebroek op 25 juni de workshop:

‘Maak je concurrent onbelangrijk’

Twee derde van de Nederlandse bedrijven groeit niet en ‘vecht’ om te overleven. Een gevecht  met lage prijzen en marges dat plaatsvindt  op basis van een vermeend langdurig concurrentievoordeel. Uitdagers - die zich richten op waarde innovatie en hun concurrenten onbelangrijk maken - presteren echter aantoonbaar beter! Blijft u vechten met concurrenten om de laagste prijs of creëert u echt waarde voor –nieuwe- klanten? Als u niet meer een kleine voorsprong wilt hebben op uw concurrent, maar een eigen markt wilt creëren dan mag u deze workshop niet missen. Tijdens deze bijeenkomst gaat u aan de slag met uw winnende strategie!

Het programma:
19.00 uur ontvangst met koffie en thee
19.30 uur introductie door Marius Woldberg, directeur Kennispoort
19.45 uur presentatie door Sander Polman, innovatieadviseur Kennispoort
20.30 uur pauze
20.45 uur tafelgesprekken
21.15 uur plenaire terugkoppeling
21.30 uur afsluiting en borrel

Kennispoort Zwolle neemt de avond inhoudelijk voor haar rekening. Met de catering/accommodatie zal er ook ingespeeld worden op dit thema. Dit alles zal resulteren in een inspirerende avond. 

Aanmelden en locatie
De workshop vindt plaats op woensdag 25 juni 2014 en wordt gehouden in het Congres- & Partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep. Aanmelden kan via de onderstaande button.


Aanmelden
Leden

Leden quotes

Met korte lijnen, korte wachttijden en een lage drempel.
Berto Kremer
Notariaat Kremer