Twiner 2.0 'Innovations in the Human Dimension'

18/11/2015 17:30 tot 21:30 in De Kantine (Hanzeplein 11)

Kennispoort Regio Zwolle en Startpunt van Windesheim presenteren op woensdag 18 november in het kader van de Global Entrepreneurship Week Regio Zwolle (gewregiozwolle.nl) het event ‘Iinnovations in the Human Dimension’. De Kantine (Hanzeplein 11) is gastlocatie deze avond.


Human to human
Deze avond staat in het teken van innovaties in de menselijke dimensie. Ervaren ondernemers uit diverse vakgebieden geven inzicht in relevante vormen van persoonlijk contact die in de toekomst essentieel zijn in het klantverbindingsproces. Leer in een avond de meest relevante technieken en ontwikkelingen kennen op gebied van persoonlijk klantcontact bij Twiner 2.0.


Twiner 2.0

Het evenement start met een gezamenlijk diner. Na het diner vinden er presentaties plaats van sprekers die ruime ervaring hebben in persoonlijk klantcontact. Na de presentaties vinden er rondetafelgesprekken plaats, waar de tafelmeesters stellingen voorleggen die aan het onderwerp relateren. Het evenement sluit af met een netwerkborrel, waar u volop in contact kunt komen met andere (student)ondernemers.


Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Kennispoort Regio Zwolle (kennispoortregiozwolle.nl). Studentondernemers krijgen op vertoon van een studentenpas korting op de entreeprijs. 


Klik hier voor meer informatie. 

Leden

Leden quotes

Met JOBO zorgt u ervoor dat alle cijfers voor zichzelf spreken!
Gerrit Jan Rens
JOBO Administratieve Diensten