Uitnodiging netwerkbijeenkomst 27 juni Veluwe Portaal

Donderdag 27 juni 2019

 

 
 

Uitnodiging HR & Young HR Netwerkbijeenkomst
‘Employer Branding’ 

Donderdag 27 juni 2019


 

Bent u geen deelnemer binnen het netwerk van Veluwe Portaal, maar wilt u toch eens aanschuiven om te beleven wat we onder andere doen binnen het netwerk? Meldt u dan nu aan en wellicht zien we u vaker, maar dan als deelnemer!Vacature dubbelepunt! 

Dit was voorheen een prima strategie om vacatures te vervullen. Er kwamen vanzelf genoeg mensen op af waaruit u kon selecteren. Tegenwoordig is dat anders en worden we door andere elementen gemotiveerd. Men zoekt anders en via andere kanalen. Voeg daar de krapte op de arbeidsmarkt aan toe en de behoefte en noodzaak om niet alleen “de juiste mensen” te vinden, maar om “mensen te vinden die echt bij de organisatie passen”. Dan komt u vanzelf uit bij het fenomeen van ‘Employer Branding’, als de oplossing. Maar hoe doet u dat? Hoe creëert u het juiste gevoel? Hoe brengt u de juiste boodschap over? En dat alles ook nog bij de juiste mensen?

Tijdens deze bijeenkomst voegen we de reguliere HR Netwerkbijeenkomst samen met die van de Young HR Professionals, omdat het thema voor alle professionals actueel is. 

Voordat onze gastspreker het woord neemt, laat AWL Techniek als hightechbedrijf met enorme tekorten in de techniek zien hoe zij succesvol zijn in het werven en behouden van hun medewerkers. Mitchell Brown, Branding expert, gaat ons daarna op informele, interactieve, inspirerende én praktische wijze laten zien waar we over na moeten denken. Hij neemt ons mee in de aanpak hiervan en we gaan beleven hoe 'Generatie X versus Generatie Y' hier tegen aan kijken. Als bonus komen er ook een aantal tips en tricks om dit toe te passen op LinkedIn!


Dus meld u nu aan en ontdek hoe u 'Employer Branding' in de praktijk kunt brengen. Tot 27 juni!


 

Locatie: 
AWL Techniek
Nobelstraat 37
Harderwijk

 

Programma: 
14.30 - 14.45u. Inloop
14.45 - 15.15u. 'Employer Branding', hoe doet AWL dat?
15.15 - 16.30u. 'Employer Branding' door Mitchell Brown
16.30 - 17.00u. Rondleiding door de fabriek van AWL
17.00 - 17.30u. Netwerkborrel

 
 
Agenda

Agenda