In gesprek met ondernemend Oldebroek

Woensdag 24 december 2014
 

In gesprek met ondernemend Oldebroek op 4 februari 2015

Deze avond staat in het teken van regionale sociaaleconomische ontwikkeling en arbeidsparticipatie in het bijzonder. Het doel van de participatiewet is om meer mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te krijgen.
 
Wat betekent de Participatiewet voor u? En hoe kan deze doelgroep een rol vervullen in het regionale bedrijfsleven? We gaan hierover graag met u als ondernemer in gesprek. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een bijeenkomst op woensdag 4 februari 2015 in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle.
 
Arjan Jansen, directeur PEC United Zwolle, vertelt u meer over PEC Zwolle als kloppend hart van de regio Zwolle. Bas Kodden, programmadirecteur Nyenrode Business Universiteit, gaat dieper in op de helden in het bedrijfsleven.
 
En hoe gaan we lokaal om met de Participatiewet? Wat verwachten we in Oldebroek van onze doelgroep? En welke rol kunt u als ondernemer hier in vervullen? We gaan er graag met u over in gesprek!
 
Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje, een drankje én de wedstrijd PEC Zwolle – FC Dordrecht verder met elkaar in gesprek te gaan.

Met vriendelijke groeten,

Het college van B&W
Gemeente Oldebroek

Programma  
woensdag 4 februari 2015
17.00 – 21.30 uur           
Inclusief bezoek aan een wedstrijd van PEC Zwolle!
   
Locatie           
IJsseldelta Stadion, Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle


 

Bent u er bij?
Meld u snel aan voor deze avond, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op=op!
Aanmelden kan via lkerkdijk@oldebroek.nl. Vermeld daarbij graag het aantal personen (maximaal twee per bedrijf). In de week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u de huishoudelijke informatie. 

 
Agenda

Agenda