Inclusief Groep

Ronald van Hattem

inclusiefgroep.nl

Inclusief Groep, schakel tussen mens & werk
‘De Inclusief Groep mag je gerust een onderneming met meerwaarde voor de Veluwe noemen’. Aan het woord is Ronald van Hattem, als jobfinder/jobcoach verbonden aan de Inclusief Groep. ‘Wij bieden circa 1000 mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, werk in eigen sociale ondernemingen of op locatie bij werkgevers in de regio’.

Inclusief Gresbo is een onderdeel van de Inclusief Groep en biedt een breed scala aan werksoorten zoals groenvoorziening, post, mailingen en digitalisering, schilderen, technische montage, schoonmaak en verpakken /montage. Daarnaast kunnen bedrijven flexpools inhuren om hun productiecapaciteit tijdelijk op te lossen.

Inclusief Intervens is het dynamische en innovatieve arbeidsbemiddelingsbedrijf van de Inclusief Groep. Intervens begeleidt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt naar werk. Onze cliënten hebben vaak een uitkering. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan SW, WAO, WWB, WIA, ZW of een Wajong uitkering.
Om dat te realiseren heeft Intervens in deze regio een werkgeversnetwerk van ruim 200 bedrijven. De jobcoach speelt een belangrijke rol in de matching tussen werkgever en kandidaat en de begeleiding op de werkplek. Daarnaast zal hij regelmatig overleggen met de kandidaat en de werkgever. Voor opdrachtgevers betekent dit dat zij gemotiveerd personeel krijgen, ontlast worden in de administratie en begeleiding van de kandidaat en zich op hun eigen taken kunnen blijven richten.