Algemene Leden Vergadering 2024

14 maart 2024

Met een kleine 30 aanwezigen hebben we gisteren onze jaarlijkse ALV bijeenkomst genoten bij gastheer Roy van Velp van Der Kreis

DER KREIS is nu een jaar gevestigd op H20 Hattemerbroek

Het doel van DER KREIS is om ondernemers nummer één te maken in zijn/haar vakgebied en maximaal rendement te (laten) behalen. Voor maximaal rendement werkt DER KREIS nauw samen met leveranciers en dienstverleners die activiteiten en maatregelen financieel ondersteunen. Door de nauwe samenwerking met de keuken- en sanitair specialisten wil DER KREIS de economische positie tegenover grootaanbieders handhaven en verbeteren.

Met een totale verkoopomzet van ruim 5,2 miljard behoort DER KREIS wereldwijd tot één van de  grootste spelers binnen de keuken- en sanitair branche.

De bijeenkomst ging deze keer eerder van start dan gebruikelijk en maakte het naast de informatie die gedeeld moet worden aan onze leden, ook weer leuk om gezamenlijk te genieten van een hapje en drankje.

Het eten werd verzorgd door HangBelly BBQ uit Zwolle en willen Rene de Regt en zijn collega bedanken voor de gezelligheid.

Alle aanwezigen bedankt en we kijken uit naar ons volgend event :

Woensdag 24 april om 19:30 uur de infoavond -> zaken doen met de Gemeente Oldebroek

De uitnodiging is verstuurd via de mail, vergeet u vooral niet op te geven hiervoor via: info@bedrijvenkringoldebroek.nl