BKO-dag 2023

25 september 2023

BKO-dag | 21 september 2023

We waren te gast op de prachtige locatie de Franse School in Hattem en werden ontvangen met een heerlijke lunch door gastheer Tonie Herkert en zijn vrouw Margreet Herkert.

Vanaf 1997 hun pareltje in de binnenstad van het mooie pittoreske Hanzestadje Hattem met een zeer hoog persoonlijk & gastvrije karakter.

Na de lunch was het tijd voor een stadswandeling met een bezoekje aan Bonbon Atelier A3 waar wij direct konden geniet van de kunsten van chocolatier en patissier Jeroen Kikkert.

Het middagprogramma moest door de vele plassen op de Jeules des Boulles baan worden aangepast, maar onze leden hebben zich in de Franse school prima vermaakt met leuke gesprekken en wat lekkers van Bakkerij Schuld

Een kort bezoek aan het Bakkerij Museum voor de liefhebbers was zo geslaagd, dat hier zeker een vervolg op zal komen bij menige.

Als afsluiter van het middagprogramma, mochten we met zijn allen genieten van organist Albert Driessen in de grote kerk van Hattem, wat een bijzondere ervaring was gezien de jonge leeftijd en niveau van de organist.

Het avondprogramma vond ook plaats in de Franse School onder het genot van diverse culinaire hoogstandjes tijdens het walking diner in de tuinkamers. We konden luisteren naar gastspreker Martin Waltmans met zijn presentatie over ChatGPT en AI.

Namens onze leden is er gewerkt aan een inkoop template welke deze avond werd overhandigd aan wethouder Liesbeth Vos van de gemeente Oldebroek. Zij zal dit overhandigen aan alle budgetverantwoordelijke binnen de gemeente, zodat zij goed op de hoogte zijn wie de lokale ondernemers zijn en wat zij kunnen betekenen voor elkaar.

De avond werd muzikaal ondersteund door een echte vinyl draaier, waar iedereen zijn eigen verzoek nummer kon uitzoeken, wat zorgde voor diverse jeugd sentimenten !

Wij hebben genoten en willen een ieder die hieraan heeft bijgedragen enorm bedanken voor zijn/haar aanwezigheid ! Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen voor diegene die het gemist hebben. We gaan ons weer ori├źnteren om er dan misschien wel eens heel wat anders van te maken ­čśëIdee├źn hiervoor zijn welkom bij het bestuur!