BKO wintercafé 2023

15 december 2023

Dinsdag 13 december 2023 was het alweer de laatste bijeenkomst van het jaar 2023!

Als gastheer voor onze BKO Café was deze keer Johan Stip en Steven van Klompenburg van Van Klompenburg Administraties en Belastingadvies in Oldebroek. Een administratie- en belastingadvieskantoor voor complexe financiële vraagstukken, belastingzaken, wet- en regelgeving, fiscale en juridische zaken. Waar de medewerkers uit de buurt komen en zijn dus gewend zijn om met de laarzen in de modder te staan. Of u nu ondernemersbloed heeft of een particuliere kwestie, Van Klompenburg staat u bij met een dienstenpakket passend bij de fase waarin u zich bevindt.

Onder het genot van een “hapje” van Slagerij van Guilik en een drankje konden alle ondernemers uit de regio weer lekker bijpraten.

Ingeborg Lups – Dijkema van Stichting Veluwe Portaal was onze gastspreker.
Stichting Veluwe Portaal is een HR-netwerk van en voor werkgevers en HR-professionals, waar alle HR-kennis op het gebied van arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarktprojecten en – subsidies aanwezig is en gedeeld wordt. Veluwe Portaal is onafhankelijk en werkt zonder commercieel belang in de regio Veluwe, Nijkerk en Zeewolde.

Zij presenteren graag de dienstverlening over de arbeidsmobiliteit, ondersteuning HR vragen en kennisdeling waar werkgevers direct en pragmatisch gebruik van kunnen maken. Concrete voorbeelden van successen en voordelen van werkgevers uit de regio.

Wij willen een ieder bedanken voor zijn/haar aanwezigheid en kijken alweer uit naar ons volgende event de nieuwjaarsreceptie op donderdag 11 januari 2024 om 17 uur bij Restaurant D’ Olde Dreiput in ‘t Loo Oldebroek.