STAPKRACHT

Haike Nillesen

stapkracht.nl

Met STAPKRACHT beweeg je naar je TOP! Dit is zowel figuurlijk als letterlijk bedoeld. Sinds augustus 2018 zijn wij gehuisvest in ’t Loo Oldebroek. We hebben een heerlijk huis met praktijkruimte aan de rand van het bos. Waar mogelijk nemen we onze cliënten mee naar buiten voor wandelcoaching, teamontwikkeling of ontspanning.

 Samenwerken met STAPKRACHT betekent stappen zetten!

 Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als coach, trainer, manager en bedrijfsmaatschappelijk werk. Van oudsher werken we vooral binnen Onderwijs en Zorg, maar inmiddels vind je ons ook terug binnen de overheid en commerciële instellingen. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen uit onze sportcarrières, komen in alles terug.

Met verschillende coachings- en topsporttechnieken ontdekken we wat onze cliënten echt willen en leren we hen dit te bereiken door zich 100% in te zetten. Echte impact door keihard aan de slag te gaan. We draaien niet om de hete brei heen en nemen geen genoegen met half werk; dat stapje extra is waar we voor gaan en wat echt resultaat oplevert!

 Dus heeft u medewerkers, die zich verder willen ontwikkelen, dreigen uit te vallen of in de ziektewet zitten: neem contact met ons op!