Rabobank Noord Veluwe

Sander Albertus

Website Rabobank

Als lokale Rabobank bedienen we in totaal 70.000 klanten in de gemeenten Nunspeet, Epe, Heerde, Elburg, Oldebroek en enkele kernen op de Noord Veluwe. Zo’n 7.500 van die klanten vertrouwen ook hun zakelijke bankzaken aan ons toe.

Ondernemers helpen
We helpen ondernemers bij het anticiperen op ‘de nieuwe werkelijkheid’ en helpen hen bij het nemen van de juiste financiële beslissingen. Er zit veel kennis bij ons als lokale bank en bij onze klanten waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Daarnaast initieert, stimuleert en steunt de Rabobank zelf ook de ontwikkeling van technologische oplossingen om bijvoorbeeld consumenten en ondernemers te helpen met online betalingsverkeer.

Rol van betekenis
Wij zien het als onze rol om niet alleen geld beschikbaar te stellen om plannen van ondernemers en particulieren te financieren, maar ook om een bijdrage te leveren aan het stimuleren van de lokale economie en aan het behoud van een leefbare woonomgeving. We onderhouden daarom niet alleen nauw contact met individuele ondernemers maar ook met lokale overheden, ondernemersverenigingen, accountantskantoren, makelaars, etc. We willen graag lokaal een rol van betekenis spelen, naast de bancaire rol, als een betrokken partner bij lokale initiatieven die het wonen, werken en leven duurzaam aangenaam maken.

Ambities waarmaken
Wij blijven lang achter onze klanten staan, zo lang als verantwoord is. Behoud van werkgelegenheid is voor ons namelijk ook een groot goed. En daar gaat het uiteindelijk om; dat we onze klanten helpen hun ambities waar te maken. Ook als dat niet direct financieel voordeel voor de Rabobank oplevert. Vanuit onze coöperatieve identiteit zien we het namelijk als onze plicht een bijdrage te leveren aan een gezonde toekomst van de Noord Veluwe. En dat betekent dat je elkaar helpt. Helpt ondernemen. En helpt innoveren.

“Rabobank. Bank met ideeën.”