Zomerborrel 2023

23 juni 2023

Afgelopen maandag waren we met onze leden aanwezig voor de aftrap van de jaarlijkse zomerborrel bij Tom’s Creek Zwolle in Hattemerbroek met als gastheer Tom Bremer. Visvijvers voor forelvissen, karper en of meerval- en steurvissen. In september 2021 zijn de bestaande forelvisvijvers H2O overgenomen en is daarmee Toms Creek Zwolle geopend.
Ook niet-vissers hebben het bedrijf opgemerkt ! Qua locatie voor een hapje en een drankje, maar ook voor de niet-visactiviteiten, zoals de E-chopper verhuur en de Wild Games en andere groepsactiviteiten.

De eerste gastspreker is Steven van Bessen van het Techlab uit Elburg. Via workshops in de Nassauschool in Hattemerboek is vanaf januari 2024 de mogelijkheid leerlingen kennis te laten maken met techniek om hopelijk zelfs te kiezen voor een toekomstige technische opleiding.
Het Techlab zoekt nog contact met bedrijven voor bijvoorbeeld sponsoring, materialen, materieel en mogelijkheden voor bedrijfsexcursies !

De tweede gastpreker Karina Groothuis van Youth for Christ Nederland, een podium wordt geboden door Bedrijvenkring Oldebroek voor aandacht naar jongeren, zij zijn onze toekomst en hoe kunnen wij als volwassen bijdrage aan een betere toekomst voor ze, hoe kijken we naar ze en hoe ondersteunen wij ze in een maatschappij waar wij de wegen al hebben bewandeld.

Een ieder fijne zomer toegewenst!